Bröllop

PAKETPRISER 2024

Frågor & Svar

Har ni fler funderingar är ni välkomna att kontakta mig!

Hur långt i förväg måste man boka?

Det går alltid att skicka iväg ett mail och höra om jag är ledig på eran stora dag. Däremot tar jag inte på mig allt för många bröllop per sommar då jag har ett annat jobb som heltidssyssla också. Jag börjar ofta boka in  bröllop redan 1 år i förväg så vill ni vara på säkra sidan så var ute i god tid!

Kan man boka dig i andra städer än Umeå?

Svar JA! Självklart kan ni boka mig även om bröllopet inte äger rum i Umeå. Däremot tillkommer en reseersättning på 25kr/milen!

Kan man utöka antalet timmar efter bokningen?

Jag är inte den som tackar nej till att stanna några timmar extra för att få föreviga kärleken! Antingen så utökar vi till ett större paket eller så kostar det 2000kr extra per timme.

Hur funkar det med betalning?

Efter att ni har bestämt er för att boka mig så kommer ni att få skriva på ett kontrakt. Sedan skickar jag en bokningsfaktura på 25% utav beloppet utifrån vilket paket ni har valt. Denna summa är ej återbetalningsbar då jag håller erat datum och tackar nej till andra jobb.

Resten utav summan betalar ni senast 14 dagar innan erat bröllop.

Kommer vi ha ett konsultationsmöte?

Ja! I alla mina paket ingår ett konsultationsmöte inför erat bröllop. Vi träffas då och går igenom detaljerna inför bröllopet för att både ni och jag ska känna oss trygga! Vi bokar även in en provfotografering ifall ni vill det så ni får känna på hur det känns att stå framför kameran.

Hur många bilder får man?

Det är väldigt olika beroende på vilket paket man har valt. Jag kommer rensa ut suddiga bilder och dubletter, därefter kommer jag redigera resterande bilder och alla dessa kommer ni att få i digitalt format!

När får vi bilderna?

Inom 1-2 dagar kommer ni att få ett par bilder som ni kan dela med en nära och kära!

Resterande bilder kommer ni få efter 4-6 veckor beroende på vilket paket ni har valt. Dessa bilder kommer ni få i ett vackert webbgalleri som ni kan scrolla igenom i lugn och ro!

Vad händer om du/vi blir sjuka?

Jag blir väldigt sällan så sjuk att jag inte kan genomföra jobbet. Hittils har jag aldrig behövt avboka en fotografering pga sjukdom *peppar peppar*. Skulle det mot förmodan ske så kommer jag göra allt jag kan för att hjälpa er att hitta en annan fotograf som kan föreviga eran dag!

Skulle ni bli så sjuka att ni inte kan genomföra bröllopet så blir ni självklart inte debiterade utöver bokningsavgiften. Vill ni då boka om mig till ett annat datum så kommer ni inte behöva betala bokningsavgiften en gång till.